Ella Snoep Marionettentheater (Stichting Illusie)

Jonas-en-Supermuis-in-drone

Over Ella Snoep

Ella Snoep - zie ook Ella Reitsma - heeft in Abbekerk (tussen Hoorn en Medemblik) een theater. Dat staat in een oud Westfries dorp tussen wilgen en weilanden. Ze woont in een zeventiende-eeuwse stolpboerderij en in de dars, waar vroeger het hooi werd bewaard, staan nu rode bankjes waar 75 (na inschuiven 80) kinderen en volwassenen naar haar theater kunnen kijken. Ella Snoep speelt met poppen zo klein als een hand of zo groot als een mens. Ze houdt van magie, humor, spanning en verhalen vertellen. Dat doet ze met marionetten, maskers, objecten op wielen, met glinsterende lappen, geheimzinnige lichten, bijzondere muziek en geluidseffecten.

ZOMERVOORSTELLINGEN, SCHOOLVOORSTELLINGEN
BESLOTEN VOORSTELLINGEN

Jonas in de Wallevis - van 4 tot 90 jaar - is nu weer aan de beurt. Zo vaak gevraagd om dat weer te spelen. Dus dit jaar staat in het teken van Jonas, zijn oma, Supermuis, de kat Belle en Meggy de lapjespoes.
Een lief en spannend verhaal, mooie poppen, groot en klein.
Ella Snoep speelt zelf mee. Er is filmprojectie, luchtpiraterij, communicatie met verweg en andere technische wonderbaarlijkheden. Een lust voor het oog. Er valt vaak te lachen. Soms een traan maar dat hoort er nu eenmaal bij. Eind goed al goed of toch nog een vraagje...?

Zie vakanties/schoolreisjes

Jonas op de surfplank