Ella Snoep Marionettentheater (Stichting Illusie)

2017 in Abbekerk

Ella-en-Wallevis-in-de-maak

Jonas in de Wallevis

is een lief en spannend verhaal, mooie poppen, groot en klein. Ella Snoep speelt zelf mee. Er is filmprojectie, luchtpiraterij, communicatie met verweg en er gebeuren andere technische wonderbaarlijkheden. Een lust voor het oog. Er valt vaak te lachen. Soms een traan maar dat hoort er nu eenmaal bij. Eind goed al goed of toch nog een vraagje...?

Speeldata

Dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag op 24,25 en 26 oktober.
Aanvang 15:00 uur (deur gaat open om 14:45)
Dorpsstraat 69 Abbekerk (tussen Hoorn en Medemblik).
Reserveren mogelijk tel: 0229 581822.
Prijs: kinderen t/m 16 jaar: 5 euro, volwassenen: 7 euro.

Waar gaat dit spel over?

Wat is echt? Als je het kan aanraken? Als je het op de film ziet? Op de foto?

Jonas is een écht jongetje dat 7 mei 5 jaar is geworden. Je ziet hem op de foto... Die gaat lopen... over het strand. Hollen achter de bal aan, door een zeeleeuw afgepakt om mee te spelen.

Zijn oma wacht op het strand met haar zwarte kat op schoot.

Echt?

Waar blijft Jonas nu? Die maakt een surfplank om over de golven te zoeven. Hij wil zijn bal terug. Dan gooit een walvis roet in het eten en Jonas zeilt de maag van dat dier in. Niet prettig. Dan wordt ie op het katteneiland uitgespuugd. Dat komt goed uit. Want een kat had hij altijd al willen worden. Maar muizen vangen gaat hem écht te ver. En dan… weet Supermuis, achtergelaten bij zijn oma, met zijn supersonische, elektronische, digitale technokunsten Jonas in een helikopter terug te brengen. Oma heeft van schrik snorharen gekregen.

Echt? Waar!